Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. siječnja 2020.
Ispis članka: Kanye West želi promijeniti ime. Evo kako bi htio da ga zovu - Novi List

NoviList.hr

Kanye West želi promijeniti ime. Evo kako bi htio da ga zovu

Urnebesni biseri

10. studeni 2019 08:25

Napisao: P. N.

Osim promjene imena, reper je izjavio još poneki biser.

FOTO/Kanye West, Instagram

Reper i suprug Kim Kardashian, Kanye West, ima nove ideje. Na Sajmu inovacija je nedavno ponovno spomenuo svoju namjeru da se kandidira za predsjednika SAD-a. Pričao je o tome kako će u Ameriku dovesti poslove pomoću svoje linije tenisica, a onda je dodao: "Kada budem u predsjedničkoj utrci 2024. godine...", prenosi Page Six.

Prema Kevinu J. Ryanu koji je uživo preko Twittera prenosio događaj, izjava poznatog repera je u publici izazvala smijeh. "Što se vi sad smijete?", pitao je West kojemu nije baš dobro sjeo smijeh okupljenih.

Nastavljajući s bizarnim izjavama, West je izjavio da bi mogao promijeniti ime u "Christian Genius Billionaire Kanye West". Osim ovoga, zaključuje: "Rim je bio naša originalna Silicijska dolina", a zatim nastavlja: "Postoje četiri elementa, zemlja, zrak, vatra i voda... stoga, igranje s iPhoneom je isto kao da se igrate sa zemljom".

West se na pozornici pojavio uz dizajnera tenisica Stevena Smitha s kojim surađuje na biorazgradivim tenisicama napravljenima od algi.