Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
22. veljače 2020.
Ispis članka: JEDAN POZIV MIJENJA SUDBINU - Novi List

NoviList.hr

JEDAN POZIV MIJENJA SUDBINU

6. rujan 2019 15:17

Napisao: P. N.

Kada vam životna sreća okrene leđa i ne vidite rješenje problema,samo jedan razgovor može vam promijeniti sudbinu i okrenuti život u pozitivnom smjeru.

Uz pomoć TAROTA i savjeta gđe. Belite zauvijek se riješite strahova i strepnji koje vas muče!

JEDAN POZIV MIJENJA SUDBINU

Zovem se Belita. Od malih nogu imam ukorijenjene posebne sposobnosti predviđanja budućnosti.Vrlo rano sam osjetila svoj poziv vidovnjakinje i želju da postanem majstor tehnike tarota. Još kao malo dijete smatrali su me drukčijom i neobičnom što me znalo uplašiti, no moja obitelj bila mi je najveća podrška na mom putu pomaganja ljudima. Vidovnjakinja sam bez predrasuda, ne osuđujem vaše postupke niti misli, od mene nije moguće sakriti istinu. Budite bez srama, otvorenog uma i srca jer ono što vidim u tarot kartama vam zaista može pomoći:

Belita-oko

„Bila sam na rubu bankrota, hvala vam Belita na pomoći.“ Ines

„Željka mi stvarno nije bila prijateljica, otvorili ste mi oči.“ Rea

„Iznimno čitanje i energija, ostao sam u šoku!“ Igor

„Jas se ušte vi se seḱavam vo 1995 godina i vašata golema pomoš.“ Aleksandra

„Skidate situaciju u detalje. Vaša energija me osvojila.“ Iva

Za savjet gđe. Belite nazovite064 605 605 tel 6,99 mob 8,41 kn/min

Tarot koristim za svakodnevne životne probleme: zahlađene odnose u vezi i braku, komplicirane rastave braka, obiteljske nesuglasice, mirenja partnera, pronalaženje srodne duše, nepovoljne financijske situacije, svađe s prijateljima, probleme sa začećem, pronalazak posla.

PUNO JE OSOBA KOJE NEMAJU SREĆE, A IPAK NAJVIŠE JE ONIH KOJI NE ZNAJU PREPOZNATI SVOJU SREĆU. Tu sam da uz pomoć tarota i mojih savjeta doživite blagostanje i smognete snagu za promjene. Oslobađam vas svake muke i patnje te vraćam vjeru i volju za životom. U potpunosti vas rješavam dilema i nemogućih odluka.

Osobito me ispunjava raditi ljubavne rituale za ljude koji su nesretni u ljubavi i koji se žele pomiriti sa svojim partnerom. Uspješno već godinama radim zaštite za brak i ljubav, obitelj, novac, poslovni uspjeh i životni napredak. Blokade koristim protiv svih vrsta negativne energije, crne magije, uroka i loših ljudi. Dovodim do harmonije životne energije, vraćam pozitivno raspoloženje i otklanjam crne misli.

Za savjet gđe. Belite nazovite 064 605 605 tel 6,99 mob 8,41 kn/min.

bELITA 2

Za savjet gđe. Belite nazovite 064 605 605 tel 6,99 mob 8,41 kn/min

www.astrologija-tarot.hr

Aurora u.o. | Slave Raškaj 10, Karlovac | OIB: 12533330791 | info: 0992501470 | +18 |