Mladi HNS-a iznenadili vođu stranke

NATJEČAJ IZMAMIO OSMJEHE I Vrdoljakova supruga se prijavila na nagradnu igru da provede dan s njime

P. N.

Snimio Darko JELINEK

Snimio Darko JELINEK

Kako Mladi HNS-a Osijek pišu, sve što zainteresirani za dan  Vrdoljakom trebaju napraviti jeste "napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018"



Mladi HNS-a Osijek zainteresirali su javnost svojim nagradnim natječajem kojim svoje pratitelje na društvenim mrežama pozivaju da fotografiraju svoj grad kako bi osvojili dnevno druženje s čelnikom njihove stranke Ivanom Vrdoljakom, javja Večernji list.


Natjecanje je, čini se, iznenadilo i samog Vrdoljaka koji je ipak na njega pristao, kako bi se, kaže, približio građanima.


– Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji.  Prigovorili su mi 100 puta da se politika sve više udaljava od građana, osobito mladih i zato im nisam mogao reći ništa drugo osim – samo naprijed! P.S. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece – komentirao je danas Vrdoljak na svom Facebook profilu.




Kako Mladi HNS-a Osijek pišu, sve što zainteresirani za dan s Vrdoljakom trebaju napraviti jeste “napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018”. 


– Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom – stoji na Facebook profilu Mladih HNS-a Osijek. Bivša Vrdoljakova kolegica, predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš prilično se zabavila nagradnom igrom koja nudi dan s Vrdoljakom, pa na svojim društvenim mrežama objavljuje “prijave” premijera, glavnog državnog odvjetnika i Ivice Todorića na natječaj.