Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4n
Sutra: 9° 9° 4n
18. studenoga 2019.
Ispis članka: Bosanski Mad Max vozio u suprotnom smjeru, izazvao stravičan sudar pa se dao u bijeg pješke - Novi List

NoviList.hr

Bosanski Mad Max vozio u suprotnom smjeru, izazvao stravičan sudar pa se dao u bijeg pješke

Strava u Zagrebu

10. rujan 2018 14:51

Napisao: P. N.

Nakon sudara izašao je iz automobila i krenuo bježati, Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

ZAGREB Stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila dogodila se u Zagrebu. Teško je ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u bolnicu Sestara milosrdnica.

Prema izjavama očevidaca, Opel Astra bosanskohercegovačkih registarskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu prometnicu, javlja jutarnji.hr.

Ni tu nije bio kraj njegovim eskapdama. Potom je izašao iz automobila i krenuo bježati, Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju.

Kolateralna žrtva je vozač Ubera, koji se kretao krajnjim lijevim trakom u smjeru zapada, kada je u njega bočno naletjelo goruće vozilo. Zapaljeni automobil okrenuo se na krov, a zaustavio se tek na travnatom dijelu pored ceste.

Policija još utvrđuje okolnosti nesreće.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL