Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
22. veljače 2020.
Ispis članka: NOVI DIREKTOR HNK RIJEKA: Luka Ivančić umjesto Vlade Čohara - Novi List

NoviList.hr

NOVI DIREKTOR HNK RIJEKA: Luka Ivančić umjesto Vlade Čohara

PROMJENE NA RUJEVICI

4. srpanj 2018 16:21

Napisao: Ivan Volarić

Osjećam da je vrijeme da se usredotočim na neke druge životne ciljeve. Osjetio sam da je sada pravi trenutak za promjenu - rekao je bivši direktor Vlado Čohar

Luka Ivančić/HNK Rijeka

RIJEKA Vlado Čohar više nije prvi operativac riječkoga prvoligaša! Na njegovo mjesto generalnog direktora kluba sjest će Luka Ivančić, dosadašnji savjetnik Uprave, stoji u priopćenju odlasnom medijima s Rujevice.

- Prije nego što preuzmem ovu zahtjevnu dužnost htio bih se osobno zahvaliti Vladi na timskom radu, trudu i zalaganju koje je uložio kako bi pomogao da HNK Rijeka dođe do statusa i razine na kojem je danas. Budući da smo cijelo vrijeme usko surađivali, znam da ću s jednakim entuzijazmom nastaviti tamo gdje je Vlado stao jer nam je cilj uvijek isti - HNK Rijeka ispred svega kao uređen i uspješan nogometni klub i radni kolektiv. Isto tako ne sumnjam da ćemo svi skupa raditi kao i do sada te da mi podrška svih kolega neće izostati. Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju koje ću svakodnevno opravdavati svojim radom - rekao je Luka Ivančić.

S Rujevice su poslali i Čoharove reakcije.

- Prije svega osjećam potrebu da se zahvalim Damiru Miškoviću koji mi je pružio priliku i koji me je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Također, zahvaljujem se i svim suradnicima iz sportskog i administrativnog segmenta Kluba koji su svojim radom omogućili da zajedno ostvarimo ciljeve koji su se prije šest godina činili neostvarivi. Nemoguće je u jednoj rečenici opisati tu pozitivnu energiju koja nas je vukla prema naprijed. To ostaje u meni kao jedno predivno životno iskustvo. HNK Rijeka je dio mene u svakom smislu, ne samo u zadnjih šest godina i zato nemam osjećaj da je ovo zbogom, međutim osjećam da je vrijeme da se usredotočim na neke druge životne ciljeve. Osjetio sam da je sada pravi trenutak za promjenu - kazao je između ostaloga Čohar.

Luka Ivančić (33) je prije nego što ga je Damir Mišković uveo u nogomet, a kasnije i priključio kao osobnog asistenta za boravka u Nigeriji, radio u košarci. Konkretnije, od 2005. do 2009. godine živio je u Milanu i radi u KK Armani Jeans Olimpia Milano. Kasnije je bio djelatnik djelatnik je konzultantske firme za sport Creogest srl.