Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
25. siječnja 2020.
Ispis članka: Napali glumicu jer je priznala da da ispod uske haljine nosi steznik: 'Naporna si' - Novi List

NoviList.hr

Napali glumicu jer je priznala da da ispod uske haljine nosi steznik: 'Naporna si'

Zvijezda "Moderne obitelji"

27. veljača 2019 07:58

Napisao: Portal Novilist.hr

Zvijezda "Moderne obitelji" se našla na udaru kritike na društvenim mrežama

FOTO/Instagram, Sarah Hyland

Mlada glumica Sarah Hyland na Instagramu je objavila fotku s tuluma Vanity Faira nakon ovogodišnjih Oscara.

Hyland je izgledala odlično u uskoj Zac Posen haljini žarko roze boje. Svojim je obožavateljima na Instagramu priznala da je nosila više steznika da bi postigla odličan izgleda. Glumica je uz fotku napisala: "Kakva dijeta? Kad sve možeš jednostavno sakriti!", prenosi Yahoo. 

Nakon objave, uslijedili su negativni komentari koji kritiziraju glumicu da je premršava. "Kako mršava osoba s velikim utjecajem, tvoja je objava problematična.

Predlažeš da žene trebaju ili na dijetu ili sakriti nedostatke. Kako bi bilo da ne rade niti jedno niti drugo?", stoji u jednom od komentara. Drugi komentar kaže da je to "najsmiješnija stvar ikad, jer Sarah nema ni trunke sala nego je jednostavno naporna". 

U moru negativnih komentara, našao se i jedan pozitivan. "Svi imamo pravo biti nesigurni oko našeg izgleda. Mislim da je osvježavajuće što je iskrena u tome da neovisno o vlastitoj veličini, za look na crvenom tepihu moraš nositi steznik za oblikovanje tijela", stoji u komentaru. 

Hyland je naposljetku na svom Twitter profilu na neki način potvrdila da je nosila steznik da bi sakrila posljedice od dviju operacija transplantacije bubrega. 

FOTO/Twitter