Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. siječnja 2020.
Običan susret

Penava potvrdio da se susreo s Plenkovićem, a razgovor je protekao bez 'obaveznih tema'

Foto Davor Javorovic/PIXSELL
Foto Davor Javorovic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 21. rujan 2019. u 16:51 2019-09-21T16:51:39+02:00

»Bio sam u Vinkovcima, ali nismo pričali o tome i ne bih sada kvario time ovaj momenat«, rekao je kratko Penava novinarima kazavši kako je to bio običan susret njega i premijera »bez obaveznih tema«

VUKOVAR Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava potvrdio je u subotu kako se u petak navečer u Vinkovcima susreo s predsjednikom Vlade i HDZ-a Andrejom Plenkovićem i razgovarao s njim, ali ne i o odluci Ustavnog suda o potrebi proširivanja prava Srba u Vukovaru.

»Bio sam u Vinkovcima, ali nismo pričali o tome i ne bih sada kvario time ovaj momenat«, rekao je kratko Penava novinarima kazavši kako je to bio običan susret njega i premijera »bez obaveznih tema«.

Na pitanje novinara, podržava li kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović kazao je kako je spreman njezinoj kandidaturi dati svu moguću osobnu podršku i podršku kao gradonačelnik Vukovara.

Pokraj Gradske tržnice u Vukovaru u petak je otkriven spomenik Gong svjetskog mira, autora akademskog kipara Ante Sardelića Kraljevića čime je Vukovar postao 50 grad u svijetu obogaćen tim simbolom trajnog mira.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.