Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Prekrasno vrijeme

LJETO U TRAVNJU Temperature će danas ići do čak 29 stupnjeva, evo što nas čeka idući tjedan

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 22. travanj 2018. u 9:30 2018-04-22T09:30:09+02:00

Najhrabriji su već otvorili sezonu kupanja u moru, čije temperature variraju od 15 stupnjeva na sjevernom Jadranu, do 17 na južnom. Na riječkom području, barem prema sadašnjim prognozama, u idućih sedam dana ne bi trebalo biti kiše

Nastavlja se ljeto u travnju - Državni hidrometeorološki zavod i za danas najavljuje sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme. Vjetar će biti slab, mjestimice umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom će biti oko 24 ili 25 stupnjeva Celzijusa, no ponegdje će ići čak do 29 stupnjeva. 

Čini se da će ovako lijepo vrijeme potrajati. Sedmodnevna prognoza DHMZ-a za "kontinent" najavljuje eventualno malo kiše samo u utorak ili srijedu. Ostale dane bit će uglavnom sunčano i ugodno toplo, s temperaturama do 25 stupnjeva u središnjoj Hrvatskoj, odnosno 26 u Slavoniji.

Na riječkom području, barem prema sadašnjim prognozama, u idućih sedam dana ne bi trebalo biti kiše. Malo više oblaka moglo bi biti u utorak i petak, no oborina neće biti. Ostale dane bit će sunčano i vrlo ugodno - temperature će ići oko 21 stupanj.

Slična je prognoza i za Dalmaciju, s tim da će tamo biti samo koji stupanj toplije.

Najhrabriji su već otvorili sezonu kupanja u moru, čije temperature variraju od 15 stupnjeva na sjevernom Jadranu, do 17 na južnom.

rijeka

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva