Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Nastavak itrage

Tko je još znao za horor u Palovcu? Policiji je više članova obitelji govorilo da je Jasmina u inozemstvu

Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
Foto Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 18. veljača 2019. u 11:15 2019-02-18T11:15:19+01:00

Zasad je zbog sumnje u počinjenje ubojstva uhićena Jasminina sestra Smiljana, ali policija istražuje je li u zločin koji je šokirao Hrvatsku bio upleten i još neki od članova obitelji

Policijska uprava međimurska danas je objavila kako je sigurno utvrđeno da je leš pronađen u škrinji u obiteljskoj kući u Palovcu ženski, ali još se ne može sa sigurnošću potvrditi da se radi o tijelu Jasmine Dominić.

Njoj se svaki trag zameo u kolovozu 2000. godine, dok je nestanak prijavljen punih pet godina kasnije - tek 16. kolovoza 2005. kad je to učinila njena majka koja živi u inozemstvu.

Zasad je zbog sumnje u počinjenje ubojstva uhićena Jasminina sestra Smiljana, ali policija istražuje je li u zločin koji je šokirao Hrvatsku bio upleten i još neki od članova obitelji. 

Zašto je prošlo punih pet godina od nestanka do prijave, pokušala je objasniti policija na presici.

- Cijelo vrijeme je bila priča da je ona u inozemstvu. To je reklo više članova njene obitelji, rekao je policijski glasnogovornik Nenad Risek. 

Policija, potvrdio je, u prvom pregledu kuće 2005. godine nije pregledavala zamrzivač. Tada, naime, nije postojala informacija da se nešto moglo dogoditi unutar kuće, a sumnju u to nisu davala ni poligrafska testiranja. 

Dodao je da ne zna je li tijelo prebacivano. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.