Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
14. studenoga 2019.
Šok u Međimurju

Stravičan zločin: U zamrzivaču nađeno tijelo žene nestale 2000. godine. Uhićena njena sestra

Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 17. veljača 2019. u 9:54 2019-02-17T09:54:00+01:00

U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag

Počeo se rasplitati slučaj pronalaženja Jasmine Dominić u zamrzivaču obiteljske kuće u Novoj ulici u Palovcu.

Kako je potvrđeno Međimurskim novinama iz PU međimurske u subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica.

Prema neslužbenim informacijama riječ je po svemu sudeći o sestri Jasmine Dominić koja je rođena 1974. godine – S. D. iz Palovca.

- Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja - rekao je za eMeđimurje glasnogovornik policije Nenad Risek. 

Jasmina Dominić rođena 1977. godine živjela je na toj adresi, a mještani kažu da je nestala još 2000. godine. Jasmina Dominić se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina.

U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine.

- Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj.

Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije, rekao je u siječnju 2011. godine za Večernji list Martin Dominić iz Palovca, otac nestale Jasmine Dominić kojoj se u kolovozu 2000. izgubio svaki trag.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.