Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Suđenje Smiljani Srnec

"Rekla je da ide u Francusku s dečkom": Iskaz oca ubijene Jasmine baca novo svjetlo na strašan zločin

Smiljana Srnec / Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Smiljana Srnec / Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2019. u 10:05 2019-11-10T10:05:32+01:00

U optužnici se navodi da je tijekom ljeta 2000. godine Srnec u obiteljskoj kući u Palovcu zadala sestri najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju glave od kojih je preminula te da je tijelo potom sakrila u zamrzivač

Nedjeljni Jutarnji u posjedu je iskaza Martina Dominića policiji 2005. o nestanku kćeri Jasmine Dominić, koji baca novo svjetlo na ubojstvo djevojke čije je tijelo pronađeno u škrinju u obiteljskoj kući u Palovcu.

"Jasmina me dvaput zvala u ljeto 2000. i rekla da ide na brod i u Francusku s dečkom. Dopustio sam joj" rekao je Martin Dominić.

Martin Dominić ni u jednom trenutku nije izrazio ni sumnju da bi druga kći, Smiljana, koja se u međuvremenu udala i postala majka, imala ikakve veze s Jasmininim nestankom.

Policiji je predao isteklu Jasmininu osobnu iskaznicu, putovnicu i studentsku iskaznicu, koje su supruga i on pronašli kad su pospremali kćerinu sobu, piše Jutarnji list.

Policajcima nije rekao što je nagnalo njega i suprugu Katarinu na pospremanje sobe i jesu li se u njima budile sumnje kada su našli osobnu iskaznicu, putovnicu i studentsku iskaznicu kojoj je istekao rok važenja, donosi Jutarnji list.

Za Jasminino ubojstvo sudi se njenoj sestri Smiljani Srnec.

U optužnici se navodi da je tijekom ljeta 2000. godine Srnec u obiteljskoj kući u Palovcu zadala sestri najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju glave od kojih je preminula te da je tijelo potom sakrila u zamrzivač.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu