Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Vatrena stihija

video POŽAR U KAMPORU Vatrogasci pohrlili gasiti vatru u blizini kuća

Foto Radio Rab
Foto Radio Rab
Autor:
Objavljeno: 11. ožujak 2019. u 19:24 2019-03-11T19:24:00+01:00

Zahvaćen je krov barake, a do najveće štete je došlo nad poljoprivrednim kulturama, no u ovo je trenutku teško utvrditi razmjere nastale štete. Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo, a uglavnom su stradale voćke - izjavio je zapovjednik rabskih vatrogasaca, Milivoj Ličina

RAB Vatrogasci DVD-a Rab zaprimili su dojavu o požaru oko 17.14. Prema dosadašnjim saznanjima do požara je došlo u naselju Kampor, ali zbog bure se ubrzo proširio i na obližnju šumu Dundovo.

Opožareno je oko 6.000 kvadrata, a vatra se u jednom trenutku približila i kućama. Na teren je izašlo čak 30 vatrogasaca sa šest vozila, a prvo su sanirali upravo područje u neposrednoj blizini stambenih objekata.

 - Zahvaćen je krov barake, a do najveće štete je došlo nad poljoprivrednim kulturama, no u ovo je trenutku teško utvrditi razmjere nastale štete. Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo, a uglavnom su stradale voćke - izjavio je zapovjednik rabskih vatrogasaca, Milivoj Ličina.Požar je saniran promptnom reakcijom vatrogasaca, a zbog čega je točno do požara došlo još nije poznato. 

 

požar u kamporu, Foto Radio Rab

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.