Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. veljače 2020.
Više nije slučajno...

Ivan Tomečak zbog ozljede koljena izgubljen za Hajduk, Čolak "out" mjesec dana

Ivan Tomečak/Foto Arhiva NL
Ivan Tomečak/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 10:40 2019-02-13T10:40:18+01:00

Igor Bišćan dobio je novi razlog za razmišljanje. Najprije kako sastaviti momčad, a onda i griješi li se negdje u treninzima jer je sve teže vjerovati da su ovolike ozljede samo plod slučajnosti, pišu Sportske novosti.

RIJEKA Po onoj da na Rujevicu jednu dobru vijest prati jedna loša, povratak treninzima Roberta Punčeca prošao je u sjeni ozljede Ivana Tomečaka, pišu Sportske novosti. Desni branič koji se pridružio Bijelima nakon što je okončao epizodu u Club Bruggeu, i koji je protiv Hajduka trebao upisati povratnički nastup na Rujevici (zadnji mu je također bio protiv Hajduka), požalio se na bolove u koljenu i dodatni pregledi pokazati će koliko će izbivati. U svakom slučaju za utakmicu protiv Hajduka je izgubljen, baš kao i Antonio Mirko Čolak čiji su problemi s aduktorom puno veći od očekivanog i koji će, prema nekim neslužbenim prognozama, izbivati s travnjaka idućih mjesec dana.

Budući da se u Zaprešiću ozljedio Matej Vuk kojem zbog frakture metatarzalne kosti slijedi višemjesečna stanka, odnosno da su od ranije van stroja Raspopović, Heber, Capan i Pavelić, Igor Bišćan dobio je novi razlog za razmišljanje. Najprije kako sastaviti momčad, a onda i griješi li se negdje u treninzima jer je sve teže vjerovati da su ovolike ozljede samo plod slučajnosti, piše u današnjem tiskanom izdanju SN.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.