Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Malo šale prije spavanja

Sofia Vergara - šašava i kad čita 'strašne bajke'

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 18. listopad 2018. u 14:49 2018-10-18T14:49:59+02:00

Njezin izraz lica i šašava uživljenost prikupila je poveći broj pregleda i lajkova. U kometarima se našlo i onih koji glumicu ohrabruju na majčinstvo, jer zaista djeca bi uživala s ovakvom šašavom mamom 

Tko ne bi volio da mu prelijepa latinoamerička glumica Sofia Vergara  čita bajku prije spavanja!

Objavu koju je modni brand Dolce&Gabbana stavio na svoj Instagram, originalno je s kanala čuvene tv zvijezde Ellen DeGeneres.

U objavljenom videu Sophia sjedi u biblioteci i u haljini spomenutog modnog branda  čita bajku u potpunosti uživljena oponašajući pri tom sve glasove likova i životinja koje se pojavljuju u priči.

Brojni glasovi i opasnosti koji se kriju u džungli nisu nimalo ugodan sadržaj za djeci poželjeti laku noć, ali način na koji ih izgovara ova temperamentna glumica čini te situacije smiješnima.

Očito je kako su se Ellen i Sofia šalile na račun "strašnih"  bajki koje se uobičajeno čitaju djeci prije spavanja za miran i slatki san, unatoč nimalo umirujućem sadržaju. 

Onomatopeje, njezin izraz lica i šašava uživljenost prikupila je poveći broj pregleda i lajkova. U kometarima se našlo i onih koji glumicu ohrabruju na majčinstvo, jer zaista djeca bi uživala s ovakvom šašavom mamom 'čitalicom'. 

https://www.instagram.com/p/Bo9a5-OAsXP/?taken-by=dolcegabbana

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.