Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Meryem Uzerli

Neprepoznatljiva Hurem: Izvukla se iz depresije i pretvorila u fatalnu brinetu

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 17:52 2018-11-06T17:52:16+01:00

Popularna Hurem iz nekad vrlo poznate turske sapunice Sulejman Veličanstveni, Meryem Uzerli (35) posljednjih je godina proživljavala vrlo teške trenutke.

Glumica njemačkog porijekla zatrudnjela je s tadašnjim zaručnikom biznismenom Kanom Atašeom koji nije želio dijete s njom i tražio je da prekine trudnoću. Objasnio joj je kako on već ima dvoje djece, te dodao kako će i njezinoj karijeri trudnoća samo naškoditi.

Zbog svih nemilih događaja glumica je pala u depresiju i zamalo počinila suicid.

– Istina je da sam pokušala skočiti s balkona svoje hotelske sobe, ali su me u posljednjem trenutku spriječili u tome. Bilo je strašno. Te večeri sam dobila nagradu za glumu. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isjekla sam ruke, krvi je bila svuda.

Htjela sam se baciti s balkona, jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam nestati, htjela sam da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše, otkrila je glumica u kasnijim intervujima.

Nakon što je rodila djevojčicu Laru, bivši zaručnik zatražio je i puno starateljstvo koje nije uspio dobiti. Lara danas ima pet godina i nosi majčino prezime, a glumica uživa u svom majčinstvu i briše ružna sjećanja.

Godine potpunog kaosa sad su iza nje. Iza nje je i teško vrijeme na setu koje je iskusila dok je glumila Sulejmanovu suprugu Hurem.

O ulozi Hurem koja joj je donijela planetarnu popularnost glumica je kazala kako ju je uloga posve iscrpila, te kako je morala istupiti iz casta, jer se posve pogubila.

- Ta uloga me je iscrpila. Živjela sam tri godine za lik Hurem i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više glumiti, jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija - objasnila je Meryem.

Glumica je danas posve neprepoznatljiva. Zgodna plavokosa Hurem pretvorila se u neodoljivu fatalnu brinetu. O njenoj potpunoj preobrazbi svjedoče i brojne fotografije na Instagramu.

rr

Foto: instagram

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu