Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1
Sutra: 23° 23° 1
20. travnja 2019.
Milijunski iznos

video Najskuplja reklama u povijesti? Scorsese, De Niro i DiCaprio predstavili "Audiciju"

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 28. listopad 2015. u 9:44 2015-10-28T09:44:09+01:00

Mediji nagađaju da je produkcija filma stajala 70 milijuna dolara. Iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau

MACAU  Holivudske legende Martin Scorsese, Robert De Niro i Leonardo Di Caprio u utorak navečer bili su najslavniji uzvanici na otvorenju nove kockarnice u Macau, gdje su predstavili petnaestminutni kratki film koji mediji nazivaju najskupljom reklamom u povijesti.

U filmu »Audicija«, koji je režirao Scorsese, dva slavna glumca De Niro i DiCaprio natječu se za istu ulogu, a u njemu se nakratko pojavljuje i Brad Pitt.

Iako nije potvrđeno, mediji nagađaju da je produkcija filma stajala 70 milijuna dolara. Iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau.

Packer se zajedno sa svojim holivudskim zvijezdama pojavio na crvenom tepihu u utorak, prigodom otvaranja kockarnice Studio City koja je tematski posvećena Hollywoodu i čija je izgradnja stajala 3,2 milijarde dolara.

Na otvorenju je zapjevala i Packerova partnerica, slavna pjevačica Mariah Carey.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš