Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
21. siječnja 2020.
Brojni ukrasi na tijelu

Miley se dala na "čitanje": Pjevačica ima već 55 tetovaža, koje nimalo ne skriva

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 10. svibanj 2018. u 9:31 2018-05-10T09:31:04+02:00

Čitajte ju, Miley Cyrus prepuna je ideja kad je riječ o tetoviranju.

Na ovogodišnjem Met Gala eventu, Miley se baš dala na »čitanje« odjenuvši haljnu dubokog dekoltea koji se duboko spuštao sprijeda, ali i otraga do same stražnjice gdje je Miley odlučila ovjesiti lančić s križem.

Neobično mjesto za nakit, ali i za brojne poruke koje je ponosno Miley pokazivala naštimavajući se pred objektivima znatiželjnih fotografa.

Miley ima preko 55 tetovaža na svome tijelu. Poneke su veće, a neke manje. Pjevačica je pravi zaljubljenik u šaranje po tijelu, pa svaku misao ili životni trenutak obilježi na svojem tijelu.

Prvu tetovažu napravila je kad je imala samo 17 godina! Inspiracije su bili njezina obitelj, rodbina i prijatelji, kao i njezina snažna vjerska uvjerenja, potpora miru, ljubavi i jednakosti, pa svaka od Mileyjevih tetovaža ima svoje mjesto i svoje objašnjenje.

Poruka "be kind" (budi ljubazan), veganski znak zahvalnosti istetovirala je na svoj 25. rođendan, a tu su i suncokret, njezin pas škotski ovčar Ema, zatim njezin preminuli haski Floyd, kao i tetovaža njene uginule ribice. Ime tate istetovirano je na desnoj nozi, a marihuanin list na njezinom lijevom gležnju. Tu je i crna valna tetovaža s Elsom Patakyom, te tetovaža Elvis na njezinoj ruci...  Tek su to neke od poruka i sjećanje kojima je pjevačica okitila svoje tijelo te ga ponosno pokazala na crvenom tepihu nedavnog eventa.

cc

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.