Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. listopada 2019.
Bivša pjevačica

'Kako da ti zahvalim?' Lana Klingor Mihić opisala pet godina bračne sreće

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. svibanj 2018. u 12:19 2018-05-16T12:19:59+02:00

Lana Klingor Mihić (37) pomno broji dane sreće sa svojim suprugom Antom. U brojci od 1.830 dana zapravo se krije punih pet godina bračne sreće Lane i Ante koji imaju troje djece.

Bivša pjevačica, a danas PR menadžerica sve je, od početka do sada, detaljno opisala u svom komentaru uz kratki video isječak i naravno izmamila brojne raznježene komentare svojih sljedbenika.

U svom postu kaže:

– Prošlo je 1.830 dana. Čini se malo, no iako brojka nije nimalo važna, upravo toliki broj dana jedna se žena zove tvojom i upravo to ju čini najsretnijom i najponosnijom na svijetu. Mene. Sjećam se tog dana kristalno jasno. Ni to jutro nije bilo uobičajeno. Popili smo kavu, donio si mi cvijeće, ručali smo.

Sjećaš li se koliko je Kiara bila uzbuđena? Obukli smo se, uredili smo našu djevojčicu, sjeli u tvoj mali auto i odvezli se matičaru. Ajme kako sam bila mirna, sretna, ponosna. Nisam se željela opterećivati svime onime čime se mladenke opterećuje. Htjela sam biti što više u tvom zagrljaju, plesati samo s tobom, uživati u svakoj sekundi. Sjećaš se da smo prvi otišli s naše svadbe?

Maštali smo o tome kako će nam izgledati Marla, kakav život želimo, kako će nam izgledati kuća jednog dana. Zaspali smo zagrljeni, uspavao si me šapatom “danas, sutra, zauvijek, ti si meni ljubav”. Sviđa mi se da smo to ugravirali u naše prstene. Toliko smo toga postigli u tih 1830 dana… stvorili toliko toga…. Pogledaj danas naše blago, naše tri djevojčice.

Neću reći da nismo imali loših i teških dana, ali smo iz svakoga izašli jači, povezaniji. Hvala ti što si me uvijek poštivao kao svoju ženu, majku, svoju najbolju prijateljicu, što si baš uvijek strpljiv i pun ljubavi. Kako da ti zahvalim što sam ti baš uvijek na prvom mjestu? Čime sam to zaslužila? Ne znam.

Potpuno sam svjesna siline tvoje ljubavi i vjerojatno me to čini toliko stabilnom, sretnom i ispunjenom. Nisam sigurna da bih mogla disati bez tebe, koliko god to zvučalo otrcano. Jednoga dana i naše će djevojčice odrasti, otići od nas, živjeti svoje živote. Ostat ćemo ti i ja. Kada do toga i dođe, ostajemo ti, ja i naša klupica ispod drveta, da ostarimo na njoj. Ti si polovica moje duše, moj život, moja Radost. Poklanjam ti ovo da te prati i uvijek podsjeti da si moj život. Volim te. Sretna ti 5. godišnjica braka.

Uz sve sretne novosti pridružio se i novi svjedok, psić Zen, petomjesečna beba, kako ga Lana opisuje. Kaže kako je popustila mužu, pa su uz kujicu Kimchi, sada dobili i "dečka".

Uz činjenicu kako je peteročlana, odnosno šesteročlana obitelj pojačana za još jednog ljubimca, Lana je samo kratko komentirala : tako mi Bog pomogao!

ff

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.