Teška prometna

Tri mlade osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći u BiH

Hina

Foto ilustracija

Foto ilustracija

NOVO 15.08 U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći između subote i nedjelje dogodila u BiH na cesti između Bosankog Broda i Sarajeva poginule su dvije djevojke i mladić u dobi između 19 i 20 godina, potvrđeno je tijekom dana iz policijskih izvora.Nakon završenog očevida policija je objavila kako su poginuli 19-godišnji Oliver Hrkać i Monika Antolović te dvadesetogodišnja Nevena Mijić.

Svo troje su iz Žepča u središnjoj Bosni kod kojega se tragični sudar i dogodio.


Svo troje poginulih bili su u Mercedesu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka koji se tijekom pretjecanja izravno sudario s Toyotom austrijskih oznaka u kojoj su vozač i putnici također bili državljani BiH.


U frontalnom sudaru Mercedes kojim je uptravljao poginuli Hrkać u cjelosti je uništen kao i prednji dio Toyotina terenca u kojemu su tri osobe ozljeđene.




Ozljede su zadobile dvije žene i dvanaestogodišnji dječak no njihovo je stanje stabilno i izvan su životne opasnosti


————————————–


Tri mlade osobe u dobi između 19 i 20 godina iz Žepča u središnjoj Bosni poginule su u teškoj prometnoj nesreći noću na nedjelju na magistralnoj cesti između Bosanskog Broda i Sarajeva, potvrdila je lokalna prometna policija.


Nešto prije ponoći tijekom preticanja došlo je do izravnog sudara dva automobila kod mjesta Goliješnica između Žepča i Maglaja. Na mjestu su poginule tri osobe, a još tri su ozlijeđene.Iz MUP-a Zeničko-dobojske županije potvrđeno je kako su poginuli H.O. (1997) A.M. (1997) I M.N. (1996). Svi su državljani Bosne i Hercegovine.

Sudar je bio toliko silovit da su morali intervenirati vatrogasci kako bi iz potpuno smrskanih vozila izvukli tijela poginulih.