Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1n
Sutra: 10° 10° 1n
21. veljače 2020.
Kuhinjski nož i mesarska sjekira

STRAVIČNI NAPAD U VRTIĆU Pomahnitala djelatnica izbola tri bebe i dvoje odraslih u New Yorku

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 21. rujan 2018. u 19:47 2018-09-21T19:47:52+02:00

Ženska djelatnica koju se sumnjiči da je izvela napad prerezala je svoja zapešća, kazali su iz policije. Ona je u pritvoru i u stabilnom stanju. Jedno je dijete u ozbiljnom stanju i nalazi se u lokalnoj bolnici

NEW YORK Tri bebe i dvoje odraslih, od kojih je jedno dijete teže ozlijeđeno, izbodeno je u petak u kućnom dječjem vrtiću u središtu New Yorka, rekla je policija.

Ženska djelatnica koju se sumnjiči da je izvela napad prerezala je svoja zapešća, kazali su iz policije. Ona je u pritvoru i u stabilnom stanju.

Policija nije znala detalje o mogućem motivu.

Neidentificirana djelatnica (52), izbola je dvije djevojčice i jednog dječaka, koji su stari između tri dana i jednog mjeseca, 31-godišnjeg muškarca, za kojeg se pretpostavlja kako je otac jednog djeteta, te ženu u tridesetima, priopćili su iz policije.

New York, dječji vrtić, napad u vrtiću, Foto Reuters

Jedno je dijete u ozbiljnom stanju i nalazi se u lokalnoj bolnici.

Incident se zbio u privatnom domu u četvrti Queens oko 15:30 sati po lokalnom vremenu, rekla je glasnogovornica njujorške policije.

Prema Sophiji Mason, policijskoj glasnogovornici, na mjestu incidenta pronađeni su krvavi kuhinjski nož i mesarska sjekira.

Nije jasno je li dječji vrtić radio u to vrijeme. Obje odrasle osobe koje su izbodene žive u tom domu, rekao je policijski glasnogovornik Thomas Antonetti. Nije znao kazati je li bilo koje ozlijeđeno dijete upisano u taj vrtić.

»Odgovorna osoba je zaposlenik«, rekao je Antonetti. »Ona ne živi ondje«, dodao je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.