Time Out

Ovo su najbolji gradovi za zabavu: Saznajte tko ima najbolji noćni, a tko najbolji seksualni život

Hina

Magazin je anketirao 15.000 osoba u 32 grada od Ciudad de Mexica do Bangkoka tražeći da ih rangiraju po hrani, piću, kulturi, prijateljskom odnosu, pristupačnosti, zabavi i životnosti



Unatoč visokoj stopi kriminala Chicago je najbolje mjesto na svijetu za zabavu i užitke, prema indeksu objavljenom u utorak.


Treći najveći američki grad zahvaljujući brojnim restoranima i kafićima zasjeo je drugi puta zaredom na čelo popisa najzabavnijih gradova svijeta prema britanskom časopisu za kulturu i zabavu Time Out, a slijede ga Porto, New York, Melbourne i London.


»Ovaj grad na srednjem američkom zapadu nudi posjetiteljima beskrajne mogućnosti za hranu i piće, zabavu i kulturna iskustva na svakom uglu«, kaže Morgan Olsen, urednik Time Out Chicago.




Magazin je anketirao 15.000 osoba u 32 grada od Ciudad de Mexica do Bangkoka tražeći da ih rangiraju po hrani, piću, kulturi, prijateljskom odnosu, pristupačnosti, zabavi i životnosti.


Chicago je ukupno imao natprosječne ocjene uključujući hranu i piće a sigurnost mu je bila jedina mana.


Za New York je zaključeno da ima najbolji noćni život, Parižani imaju najbolji seksualni život a teksaški Austin najbolju živu glazbu.