Nakon tjedan dana bolničke njege

George Bush stariji otpušten iz bolnice

Hina

Bush stariji smješten je u Metodističku bolnicu u Houstonu u noći na srijedu nakon što je tijekom večeri osjetio probleme s disanjem



Bivši američki predsjednik, 90-godišnji George Bush stariji, otpušten je u utorak iz bolnice u Houstonu nakon što je ondje proveo tjedan dana zbog poteškoća s disanjem, objavio je njegov glasnogovornik.


“Predsjednik Bush otpušten je danas iz houstonske Metodističke bolnice”, priopćio je njegov glasnogovornik Jim McGrath. “Sad se odmara kod kuće i zahvalan je liječnicima i medicinskom osoblju na izvrsnoj njezi”, dodao je.


Bush stariji smješten je u Metodističku bolnicu u Houstonu u noći na srijedu nakon što je tijekom večeri osjetio probleme s disanjem, rekao je McGrath.




Bush, koji je od 1989. do 1993. služio kao 41. predsjednik Sjedinjenih Država, u istoj je bolnici bio i u studenome 2012. zbog bronhitisa. Tada je bio u vrlo kritičnom stanju, ali se oporavio i nakon sedam tjedana je otpušten.


Njegov najstariji sin, također bivši predsjednik George W. Bush, nedavno je objavio knjigu o svome ocu pod naslovom “41 – portret moga oca”.