Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
15. prosinca 2019.
Prizemljeni

video Evakuacija u zračnoj luci u Frankfurtu: tisuće putnika na čekanju, stopirano bar 39 letova

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 7. kolovoz 2018. u 14:22 2018-08-07T14:22:53+02:00

Prema informacijama Frankfurter Allgemaine Zeitunga, policija je odlučila zatvoriti ovaj terminal, nakon što je uočeno da je jedna osoba s djetetom uspjela proći mimo sigurnosnih provjera, iskoristivši trenutak nepažnje sigurnosnih službi

FRANFURT/MAIN Dijelovi zračne luke u Frankfurtu evakuirani su u utorak zbog policijske operacije, a ukrcavanje u zrakoplove je zaustavljeno, rekla je njemačka policija.

List Bild navodeći glasnogovornika policije kaže da je neovlaštena osoba prošla sigurnosno područje i nestala, javlja agencija Reuters.

»Policijska operacija odvija se na području A terminala 1 u zračnoj luci Frankfurt«, rekla je policija na Twitteru, prenosi agencija dpa.

Trenutno su zatvorena područja od A do Z terminala 1. Prema informacijama Frankfurter Allgemaine Zeitunga, policija je odlučila zatvoriti ovaj terminal, nakon što je uočeno da je jedna osoba s djetetom uspjela proći mimo sigurnosnih provjera, iskoristivši trenutak nepažnje sigurnosnih službi.

Clipboard-1

Tisuće putnika čeka na svoje letove, a zasad je stopirano barem 39 letova. U cijeloj frankfurtskoj zračnoj luci tijekom današnjeg dana planirano je ukupno 1.500 letova.

Frankfurtska zračna luka najprometnija je u Njemačkoj sa 64,5 milijuna putnika u 2017.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.