Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
26. veljače 2020.
Tužna priča jedne Rumunjke

Djevojka prodana za 3.200 eura radi prostitucije; sve je počelo na facebooku

Djevojka prodana za 3.200 eura radi prostitucije; sve je počelo na facebooku
Djevojka prodana za 3.200 eura radi prostitucije; sve je počelo na facebooku
Autor:
Objavljeno: 23. prosinac 2018. u 16:35 2018-12-23T16:35:48+01:00

Kako je ispričala istražiteljima, njena je noćna mora započela u listopadu kada joj je muškarac, kojeg je upoznala putem facebooka, ubacio drogu u piće i odveo ju u Italiju protiv njene volje, te je prisilio na prostituciju

Policija je uhitila 37-godišnjaka rumunjskog porijekla zbog podvođenja odnosno organiziranja prostitucije, piše  Il Messaggero

Kupio je naime 24-godišnju djevojku za 3.200 eura od jednog sunarodnjaka kako bi je prisilio na prostituciju. 

Tijekom studenog pokrenuta je opsežna istraga u Italiji nakon što je otkriveno da je 24-godišnja Rumunjka upala u mrežu prostitucije. 

Kako je ispričala istražiteljima, njena je noćna mora započela u listopadu kada joj je muškarac, kojeg je upoznala putem facebooka, ubacio drogu u piće i odveo ju u Italiju protiv njene volje, te je prisilio na prostituciju.

Nakon deset dana taj muškarac porijeklom iz Rumunjske odlučio ju je prodati za 3.200 eura jednom 37-godišnjem sunarodnjaku. 

Situacija mlade djevojke nije se puno promijenila; naprotiv sada ju je uz svodnika kontrolirala jedna prostitutka, koja je pratila svaki njen pokret te joj branila izalazak iz stana. 

Srećom, njena je sustanarka krenula u zračnu luku kako bi otputovala u Rumunjsku te je tada 24-godišnjakinja smogla snage da zatraži pomoć policije. 

Policija je vrlo brzo uhitila i sustanarku i svodnika. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.