SDP Rijeke jednoglasno za Slavka Linića

Uz psovku odjurio van: Željko Jovanović na gradskom odboru nazvan “izdajicom Rijeke”

Tihana Tomičić

Liniću je prije izlaska bijesno rekao: »Vidi što si učinio od ove organizacije i SDP-a, pogledaj koliko si štetio«, a nakon što je postalo jasno da bi sjednica mogla završiti možda i fizičkim obračunom, Jovanović je odjurio



RIJEKA –  Rijeka ne da Slavka Linića: Gradski odbor SDP-a Rijeke jednoglasno je na večerašnjoj sjednici donio zaključak po kojemu će članovi Glavnoga odbora iz Rijeke u subotu glasati protiv isključivanja Slavka Linića iz stranke.


Svi do jednoga složili su se s time, osim ministra Željka Jovanovića koji je bijesno izjurio sa sastanka na Korzu, nakon što se posvađao sa Slavkom Linićem, unio mu se u lice optužujući ga da šteti stranci, te uz psovku otišao sa sastanka. Jovanović nema pravo na glasa na Gradskom odboru jer nije član, ali je kao član gradskog Predsjedništva sudjelovao na sjednici, gdje je bio potpuno osamljen, i nakon što ga je dio članova izvrijeđao da je izdajica Rijeke te mu se još pogrdnijim riječima obratio, on je napao Linića da laže i šteti stranci, te izjurio van, bez izjava novinarima koji su vrebali pred SDP-om.


Liniću je prije izlaska bijesno rekao: »Vidi što si učinio od ove organizacije i SDP-a, pogledaj koliko si štetio«, a nakon što je postalo jasno da bi sjednica mogla završiti možda i fizičkim obračunom, Jovanović je odjurio.




Šef SDP-a Rijeke Vojko Obersnel nakon sjednice je izjavio da nije bilo teških riječi, ali da temperamentne rasprave jest bilo.