Davor Šuker posjetio gradilište na Rujevici

HNS ulaže milijun eura u kamp NK Rijeke na Rujevici

Marko Cvijanović

"Hvala nogometnom gradu Rijeci, klubu »Rijeci« i svim ulagačima u ovim projektima. Nadam se da ćemo imati pravi centar. Moramo dati mladima da igraju, s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku da bude domaćin UEFA-ino natjecanje igrača do 19 godina. Dao Bog da Rijeka bude domaćin tog prvenstva 2018.", rekao je Šuker



RIJEKA »Dress code« je odudarao od okoline. To definitivno. Nije to bio dan za ulaštene cipele, sakoe i odijela. Bio je to dan kao stvoren za doživljaj gradilišta u punom jeku radova. Listopadska kiša, blato »do koljena«, zaglušujuća buka strojeva i kamiona… Sušta suprotnost FIFA-inim i UEFA-inim domjencima, protokolarnim prijemima… Da, i to je dan u uredu predsjednika Hrvatskoga nogometnoga saveza, Davora Šukera, koji je danas posjetio gradilište na Rujevici gdje će uskoro niknuti kamp HNK-a »Rijeka«. I pritom najavio značajnu financijsku podršku krovne organizacije hrvatskog nogometa:


– Hrvatski nogometni savez donirat će za ovaj projekt milijun eura! Dat ćemo ono što treba našoj državi, našem nogometu, a to je infrastruktura. Ne možmo se pomiriti da nemamo adekvatnu infrastrukturu i na tome svi moramo raditi. Hvala nogometnom gradu Rijeci, klubu »Rijeci« i svim ulagačima u ovim projektima. Nadam se da ćemo imati pravi centar. Moramo dati mladima da igraju, s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku da bude domaćin UEFA-ino natjecanje igrača do 19 godina. Dao Bog da Rijeka bude domaćin tog prvenstva 2018. godine i da ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjedimo na tribinama u lijepom ozračju i da nam Hrvatska pobjeđuje.