Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. veljače 2020.
Stiže 150 ljudi

Prvenstvo Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom u subotu na Trsatu

Snimio Milivoj MIJOŠEK
Snimio Milivoj MIJOŠEK
Autor:
Objavljeno: 8. studeni 2018. u 16:59 2018-11-08T16:59:15+01:00

Organizator BKOSI »Pulac« poziva sve zainteresirane da u subotu dođu pogledati ovaj sportski događaj i podrže natjecatelje, te sve ljude dobre volje da svojim prilozima pomognu klubu. Svi koji su voljni pomoći mogu se javiti tajnici kluba Dušici Kailer na broj 098 951 9229

RIJEKA Ove subote 10. studenoga u Dvorani mladosti na Trsatu održat će se završno 5. kolo Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Prvenstvo počinje u 9 sati i traje do 17 sati.

Organizatori natjecanja su Hrvatski savez boćanja osoba s invaliditetom, Sportski savezi osoba s invaliditetom Grada Rijeke i PGŽ-a, a domaćin natjecanja je BKOSI »Pulac« Rijeka. Na završnom 5. kolu proglasit će se najbolji sportaši u ovoj godini po kategorijama BC1,BC2,BC3 I BC4 , podijelit će se pehari i medalje.

U goste dolazi 52 natjecatelja iz BKOSI »Nada« Požega, BKOISŽ »Istrijana« Pula, BKCPO »Zagreb«, Zagreb, BKOSI DDZ »Željko Klepač«, URIHO Zagreb, BK »Dan« Slavonski Brod, BKOSI »Marijan Dobrinčić« Velika Gorica, BKI »Lastavice« Đakovo, BKOSI »Osječki Osmijeh« Osijek, BKOSI »Split« Split. Ukupno sa sportskim asistentima i sudačkim zborom ugostit će 150 osoba.

Inače, BKOSI »Pulac« okuplja sve osobe s invaliditetom bez obzira na vrstu i težinu invaliditeta u tri svoja programa: sportski, rekreacijski i rehabilitacijski te organizira i projekt škole boćanja namijenjen djeci s teškoćama i mladima s invaliditetom.

Organizator BKOSI »Pulac« poziva sve zainteresirane da u subotu dođu pogledati ovaj sportski događaj i podrže natjecatelje, te sve ljude dobre volje da svojim prilozima pomognu klubu. Svi koji su voljni pomoći mogu se javiti tajnici kluba Dušici Kailer na broj 098 951 9229. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.