Asfaltiranje sjevernog privoza

Privremena regulacija prometa na gradilištu rotora Martinkovac

P. N.

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

U petak tijekom odvijat će se radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleža. Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa na privozu Srdoči te se stoga mole vozači tog dijela Grada Rijeke korištenje obilaznih pravaca



Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će se u petak (31. kolovoza) tijekom jutra odvijati radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleža (vezano za izgradnju rotora Martinkovac).


Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa na privozu Srdoči te se stoga mole vozači tog dijela Grada Rijeke korištenje obilaznih pravaca.


 




Također, tijekom petka (31. kolovoza) i subote (01. rujna), odnosno u razdoblju od 23:00 do 05:30 sati zbog radova na spajanju oborinskog kolektora, promet će biti zatvoren za sav promet u Ulici Martinkovac.


Kao glavni obilazni pravac prometovanja za vrijeme izvođenja radova koristiti će se dio Ulice Tina Ujevića, od raskrižja sa Ulicom Dražice, u nastavku preko Ulice Dobriše Cesarića do raskrižja sa Ulicom Miroslava Krleže, koja će se za vrijeme odvijanja radova privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni način prometovanja.


 


Mole se svi sudionici u prometu da obrate pozornost na regulaciju prometa te se upozoravaju na obvezu poštivanja privremene prometne signalizacije.


 


Ujedno molimo predstavnike medija da u okviru svojih programskih aktivnosti obavijeste javnost o privremenoj regulaciji prometa tijekom petka i subote.