Dva i pol sata pakla

Potop u Rijeci: Sinoćnje snažno nevrijeme izazvalo poplave i bujice

P. N.

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

Najviše problema kiša je tradicionalno prouzročila na području Mlake i Novog lista, u Liburnijskoj ulici kod sjevernog ulaza u brodogradilište »3. maj« i na Kantridi. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe intervenirali desetak puta



RIJEKA  Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom pogodilo je sinoć oko 19 sati šire riječko područje, izazvavši probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke intervenirali desetak puta.


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Ivica TOMIĆ



 Nevrijeme je počelo oko 19 sati i trajalo do 21.30, nakon čega je u Rijeci ipak došlo do smirivanja, dok je u okolici okrenulo na buru, zbog čega je na pojedinim cestama stupila na snagu zabrana prometovanja za određene kategorije vozila.


Snimili čitatelji


Snimili čitatelji





Najviše problema u Rijeci kiša je tradicionalno prouzročila na području Mlake i Novog lista, u Liburnijskoj ulici kod sjevernog ulaza u brodogradilište »3. maj« i na Kantridi. Kiša je dizala šahtove,  nekoliko vozila zapelo je u vodi zbog čega su stvoreni  prometni čepovi u tim dijelovima grada.


Na rubnim dijelovima grada, Zametu, Srdočima i Rešetarima čak je i zasnježilo. Snijeg je sinoć padao i u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u višim predjelima središnje Hrvatske. Na cestama u tim područjima uvedeni su zimski uvjeti.