Svima će nedostajati

POSLJEDNJE ZBOGOM Umro je Vinko Peršić, poznati riječki novinar i koncertni promotor

Portal Novilist.hr

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Ostat će u sjećanju njegovi brojni intervjui s glazbenim i glumačkim zvijezdama. Gotovo i nije bilo osobe iz svijeta show biznisa do koje Vinko nije mogao doći, kao što vjerojatno nema niti jednog djelatnika iz medija, kulture i estrade tko ga nije poznavao ili barem čuo za njega. 



RIJEKA – Umro je Vinko Peršić, poznati riječki novinar i koncertni promotor. Nažalost, informacija o njegovom nestanku koja se ovih dana proširila portalima i društvenim mrežama je dobila najgori mogući epilog.


Vinko Peršić preminuo je u svom stanu u Rijeci. Bio je dugogodišnji stalni suradnik Novog lista, Kanala Ri i drugih medija, ali i nezaobilazna osoba u organizaciji i promociji mnogih koncerata na ovom području.


Ostat će u sjećanju njegovi brojni intervjui s glazbenim i glumačkim zvijezdama. Gotovo i nije bilo osobe iz svijeta show biznisa do koje Vinko nije mogao doći, kao što vjerojatno nema niti jednog djelatnika iz medija, kulture i estrade tko ga nije poznavao ili barem čuo za njega. Vinko će svima nedostajati.