Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Cenatr promocije

Održana edukativna radionica o projektu "Mala barka"

Foto: Marko Gracin
Foto: Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 27. travanj 2016. u 21:16 2016-04-27T21:16:05+02:00

RIJEKA  Jučer je u gradskoj vijećnici održana edukativna radionica Centra promocije u okviru EU projekta »Mala barka«, na kojoj su obrađene teme o primjeni ovoga projekta na području grada Rijeke, zaštiti i promocijama maritimne baštine, a govorilo se i o novom tematskom promidžbenom materijalu na temu »Mala barka« i o tematskim manifestacijama i događajima koji čine ovaj projekt.

»Mala barka« je projekt turističke valorizacije pomorske, ribarske i brodograditeljske baštine sjevernog Jadrana u kojemu je Primorsko-goranska županija vodeći partner, a TZ Kvarnera, TZ Općine Izola i Općina Izola su partneri. U cilju operativnog djelovanja na promociji kulturno-turističkog proizvoda kao rezultata projekta »Mala barka«, odnosno na promociji maritimne baštine, TZ Kvarnera osnovala je dva centra promocije, u Mošćeničkoj Dragi i u Rijeci.

Centar promocije u Rijeci je mjesto sustavne i trajne prezentacije kulturno-turističkog proizvoda maritimne baštine kao rezultata te će trajno razvijati taj segment turističke ponude kao jedne od najvećih atraktivnosti za domaće i strane turiste, a sve u cilju produljenja turističke sezone, zaštite i promocije kulturne i prirodne baštine. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.