Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Riječki HDZ dočekao predsjedničku kandidatkinju

Kolinda Grabar Kitarović i LGBT: Dan neovisnosti nije dan za šalu i sprdanje

Kolinda Grabar Kitarović / Foto Vedran KARUZA
Kolinda Grabar Kitarović / Foto Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 11. listopad 2014. u 8:00 2014-10-11T08:00:00+02:00

Nešto sam čula o tome što je Oliver Frljić napravio, a ono što sam čula ne mogu vjerovati. Ovdje je riječ o javnoj instituciji. Valja poštovati državu, Dan neovisnosti, sve one koji su dali svoj život za ovu zemlju. To nije dan za šalu i sprdanje s državnim simbolima, ocijenila je Grabar Kitarović i najavila izbornu pobjedu

RIJEKA  Primorsko-goranski i riječki HDZ održali su predizborni skup uoči mjesnih izbora, a na njemu su ugostili predsjedničku kandidatkinju te stranke Kolindu Grabar Kitarović. Lajtmotiv događaja bila je vjera u izbornu pobjedu na mjesnim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima, ali i nezadovoljstvo potezom intendanta riječkog HNK Ivana pl. Zajca Olivera Frljića.

– Nešto sam čula o tome što je Oliver Frljić napravio, a ono što sam čula ne mogu vjerovati. Svatko na svom balkonu može vješati što hoće, ali ovdje je riječ o javnoj instituciji. Valja poštovati državu, Dan neovisnosti, sve one koji su dali svoj život za ovu zemlju. To nije dan za šalu i sprdanje s državnim simbolima, ocijenila je Grabar Kitarović.

Nek' nauči jezik

Predsjednik riječkog HDZ-a Lucijan Vukelić poručio je intendantu riječke kazališne kuće da najprije nauči hrvatski jezik jer ne postoji dan nezavisnosti, već Dan neovisnosti, a sve je to njemu dokaz u kakvom gradu živimo i zbog čega je potrebna izborna pobjeda HDZ-a.

Predsjednik primorsko-goranskog HDZ-a Oleg Butković kazao je da se nitko neće sprdati s Danom neovisnosti dok je HDZ-a.

– Nema većih Hrvata od nas, mi smo ti koji su stvorili hrvatsku državu i obranili je, uvjeren je Butković.

Grabar Kitarović osvrnula se na predsjedničku kampanju, kazavši da joj je došlo vrijeme za doma doći.

Opširnije u današnjem tiskanom izdanju Novog lista...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.