Sretno završila avantura navijača

Četvero Riječana spašeno iz snježnog zameta u BiH nakon 20 sati: Dobro smo, nema razloga za paniku

Ivan Volarić

 Kontaktirali smo i vodstvo HNK »Rijeke« oko njihovog mogućeg povratka s autobusom s momčadi jer je upitno kada će automobil biti oslobođen iz snijega budući da je u pitanju jedna sporedna cesta – kaže Denis Povh, tajnik KN Armada



Četvero mladih navijača »Rijeke«, dvije djevojke i dva mladića (nije u pitanju petorka koja je u petak stigla u Međugorje, oni se vraćaju u Rijeku preko Metkovića) u ranim dvadesetim godinama, spašeni su nakon što su 20 sati proveli zameteni u automobilu negdje na pola puta između Mostara i Međugorja.


Spasila ih je bengalka koju su aktivirali kada su čuli zvukove mehanizacije koja se počela približavati mjestu na kojem su zapeli u snijegu. Ubrzo su prebačeni u Mostar, gdje su zbrinuti i čekaju poboljšanje vremena i povratak u Rijeku. Tako glasi vijest koju su u nedjelju lansirali hercegovački portali. Iz KN Armada su potvrdili da je riječ o njihovim članovima koji su se zaputili na odgođenu utakmicu »Rijeke« i »Širokog«.


– Ne mogu potvrditi sve detalje te priče, ali to nije toliko ni važno koliko činjenica da su svi u najboljem redu i da su stupili u kontakt sa svojim bližnjima. Kontaktirali smo i vodstvo HNK »Rijeke« oko njihovog mogućeg povratka s autobusom s momčadi jer je upitno kada će automobil biti oslobođen iz snijega budući da je u pitanju jedna sporedna cesta – govori Denis Povh, tajnik KN Armada. 




Mladi Riječani javili su se iz Hercegovine našoj redakciji  kratkom sms porukom. Nisu željeli davati izjave pod objašnjenjem da se pišu svakakve gluposti i bespotrebno širi panika poručivši da su našli privatni smještaj i da su svi OK.