Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. veljače 2020.
Luka Denona

Bivši SDP-ovac nema funkciju u PGŽ, ali se ne odriče besplatnog parkinga u centru Rijeke

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 30. ožujak 2019. u 15:44 2019-03-30T15:44:29+01:00

Kako je vidljivo na fotografijama fotoreportera Ivice Tomića, Denonin je automobil ujedno i jedini koji je u subotu bio parkiran na županijskom parkingu

RIJEKA Bivši SDP-ovac Luka Denona, negdašnji dožupan Primorsko-goranske županije već deset godina nema nikakve funkcije u Županiji. No, i dalje uredno koristi besplatni županijski parking, dostupan u samom centru grada, s izlazom na Adamićevu ulicu.

Kako je vidljivo na fotografijama fotoreportera Ivice Tomića, Denonin je automobil ujedno i jedini koji je u subotu bio parkiran na županijskom parkingu. 

Besplatnog parkinga u samom centru Rijeke, izgleda, teško se odreći.

Bivši zastupnik SDP-a Luka Denona 2015. godine prešao je na nezavisnu listu Slavka Linića, za tadašnje parlamentarne izbore i time se, prema stranačkom Statutu, automatski isključio iz članstva SDP-a.

Denona je godinama bio visokopozicionirani član stranke iz Primorsko-goranske županije ali budući da je uvijek bio među odanim Linićevim ljudima i podržavao ga kad je predsjednik stranke Zoran Milanović Linića izbacivao iz članstva, ovakva se njegova odluka tada bila i očekivala.

IMG_3291

IMG_3292

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma