Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Izgubljeno - nađeno

Ako ste nešto izgubili - ovdje potražite! U Rijeci ima poštenja, a ova Facebook grupa najbolji je dokaz za to

foto: screenshot facebook
foto: screenshot facebook
Autor:
Objavljeno: 25. kolovoz 2019. u 22:07 2019-08-25T22:07:00+02:00

Ako ste, primjerice, izgubili ključeve od automobila, ako ste ostavili naočale u Ulici Giuseppea Duelle, ako ste na Platku izgubili mobitel ili u autobusu broj sedam naušnicu - ova Facebook grupa pravo je mjesto da potražite svoje stvari.

Poštenje riječke humanitarke Jasne Vrhovac, koja je prije par dana pronašla sedam tisuća eura i dvije stotine kuna te ih vratila vlasniku, prije par dana razgalilo je Hrvatsku.

O svom dobročinstvu riječka humanitarka je, podsjetimo, rekla: "Sin je ocu po prijatelju iz Njemačke poslao novac da plati dugove i račune od banke, jer im je kuća na bubnju. Vašim dijeljenjem posta, informacija o izgubljenoj kuverti došla je do žene prijatelja koji je novac predao tati. Hvala vam od sveg srca na tome. Gospodin želi ostati anoniman i to poštujem."

Ova žena pokazala je da poštenja još uvijek ima, a da Jasna Vrhovac nije iznimka najbolje govori riječka Facebook grupa "Izgubljeno - nađeno", gdje Riječani i Riječanke svakodnevno ostavljaju informacije o tome što su pronašli i traže vlasnike kako bi im izgubljene stvari, nerijetko i dragocjenosti, pošteno vratili.

Na ovoj Facebook grupi javljaju se i ljudi koji su izgubili dragocjenosti te se nadaju da će ih ovim putem naći.

Ako ste, primjerice, izgubili ključeve od automobila, ako ste ostavili naočale u Ulici Giuseppea Duelle, ako ste na Platku izgubili mobitel ili u autobusu broj sedam naušnicu - ova Facebook grupa pravo je mjesto da potražite svoje stvari.

1

Članovi Facebook grupe svakodnevno objavljuju što su pronašli i traže vlasnika pa se u riječkom facebook kutku za izgubljeno i nađeno može naći informacija o prstenu s posvetom, o vrećici iz DM-a sa stvarima ostavljenoj u jednoj riječkoj trgovini, informacije i izgubljenim ključevima od automobila pa čak i jedna izgubljena domovnica.

6

Ako ste nešto u Rijeci izgubili ili ste pak nešto našli pa želite pronaći vlasnika, dobro bi bilo da pokušate na Facebooku. Jasna Vrhovac, rekosmo, pokazala je da u Rijeci ima poštenja, a isto svakodnevno pokazuju članovi "Facebook grupe Izgubljeno - nađeno Rijeka".

2

3

7

8

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija