Blagdanske poruke

Uskrsna čestitka Andreja Plenkovića: Zalagat ćemo se za zajedništvo i solidarnost

Hina

"Poruka najvećeg kršćanskog blagdana poziva nas na toleranciju i međusobno razumijevanje. S obnovljenom vjerom i snagom, zalagat ćemo se za zajedništvo i solidarnost u društvu te donošenje odluka na dobrobit svih hrvatskih ljudi", stoji u čestitki premijera Plenkovića.



ZAGREB – Premijer Andrej Plenković uputio je u petak čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru u kojoj ističe da je poruka najvećeg kršćanskog blagdana poziv na toleranciju i međusobno razumijevanje i da će se Vlada zalagati za zajedništvo i solidarnost u društvu te donošenje odluka na dobrobit svih hrvatskih ljudi.


Čestitajući Uskrs osobno i u ime Vlade, Plenković je svim vjernicima zaželio da ga proslave sa svojim bližnjima u miru i radosti.


“Poruka najvećeg kršćanskog blagdana poziva nas na toleranciju i međusobno razumijevanje. S obnovljenom vjerom i snagom, zalagat ćemo se za zajedništvo i solidarnost u društvu te donošenje odluka na dobrobit svih hrvatskih ljudi”, stoji u čestitki premijera Plenkovića.