Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Godišnji - umor

UDARNI VIKEND Na cestama prema moru kilometarske kolone, gužve i u trajektnim lukama

UDARNI VIKEND Na cestama prema moru kilometarske kolone, gužve i u trajektnim lukama
UDARNI VIKEND Na cestama prema moru kilometarske kolone, gužve i u trajektnim lukama
Autor:
Objavljeno: 28. srpanj 2018. u 7:47 2018-07-28T07:47:00+02:00

Na naplati Lučko u smjeru mora, kolona vozila iz smjera Jankomira duga je oko 5 kilometara, zbog gustog prometa između čvorova Lučko i Zadar II vozi se usporeno, u koloni, na dionici između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i čvora Maslenica kolona je oko 6 kilometara

NOVO 10.30 Na naplati Lučko u smjeru mora, kolona vozila iz smjera Jankomira duga je oko 5 kilometara, zbog gustog prometa između čvorova Lučko i Zadar II vozi se usporeno, u koloni, na dionici između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i čvora Maslenica kolona je oko 6 kilometara, a počinje jačati promet i u smjeru unutrašnjosti, na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 kilometra, izvijestio je u subotu Hrvatki autoklub (HAK).

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kolona vozila na GP Bajakovo je oko 4 kilometra, na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 2 kilometra. Na Krčkom mostu promet je pojačan u oba smjera, kolona na izlasku s otoka prema kopnu je oko 4 kilometra.
HAK upozorava na izvanredne situacije i ograničenja na autocestama: srnu na autocesti Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Popovača, prometne nesreće na autocesti A1 u smjeru mora, između čvorova Lučko i Donja Zdenčina i između čvora Ogulin i odmorišta Modruš u smjeru Zagreba; te na autocesti A3, između čvorova Nova Gradiška i Lužani u smjeru Lipovca.
Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

-------------------------------

PXL_170813_6517718

Na autocesti Zagreb-Split-Ploče pojačan je priljev vozila na naplati Lučko u smjeru mora, kolona vozila iz smjera Jankomira duga je oko dva kilometra, zbog veće gustoće prometa između čvorova Lučko i Donja Zdenčina, Novigrad i Bosiljevo te između tunela Sveti Rok i čvora Zadar II vozi se usporeno, u koloni.
Na autocesti Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, na naplatnoj postaji Goričan kolona je oko dva kilometra, ispred naplatne postaje Sv. Helena smjeru Zagreba oko 500 metara.
Povremeni zastoji i smetnje zbog velike gustoće prometa mogući su i na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba; A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom (Macelj, Bregana, Kaštel), na GP Bajakovo prema Srbiji i prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, upozorava u subotu Hrvatski autoklub (HAK).
Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda, u smjeru Lipovca, HAK poziva vozače na oprez.
Zbog prometne nesreće na državnoj cesti kod Orehovice vozi se jednim trakom, naizmjence.

1171022

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru, a ima je i na autocestama: A1 između između čvora Gospić i tunela Sveti Rok; A3 između čvorova Velika Kopanica i Lipovac; te A6 između Bosiljeva i Kikovice.
U subotu do 14 sati, te u nedjelju od 12 do 23 sata na pojediniim cestama u Istri i priobalju bit će zabranjen promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.
Pomorski promet
U prekidu je katamaranska linija Jelsa-Bol-Split.
Trajekti i ostali katamarani plove prema redu plovidbe.
Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.