Indiegogo kampanja

U nekoliko sati Udruga Dugine obitelji prikupila sredstva za tiskanje još tisuću slikovnica, ali i bojanki

P. N.

"Perkovi" koji se nude u kampanji

"Perkovi" koji se nude u kampanji

Kako bismo osigurali dovoljan broj primjeraka za baš sve one koji žele slikovnicu i bojanku, pozivamo vas da nas podržite i u dolasku do sljedećeg cilja - $10,000 za 1000 dodatnih primjeraka slikovnice i 1000 dodatnih primjeraka bojanke "Moja dugina obitelj", pozivaju iz Udruge



U samo nekoliko sati Udruga Dugine obitelji ostvarila je cilj svoje Indiegogo kampanje – prikupiti iznos od tri tisuće dolara kojim će biti financirano tiskanje novih tisuću primjeraka “bolje, tvrdo ukoričene” verzije slikovnice “Moja dugina obitelj”. Ubrzo nakon toga prikupljeni iznos je već prelazio pet tisuća dolara što je dostatno za tisak 1000 primjeraka prvog izdanja dječje bojanke “Moja dugina obitelj”.


“Wow! Prošlo je svega par sati od kada smo kliknuli “start” na profilu naše crowdfunding kampanje i već smo dosegli cijeli prvi ciljani iznos!”, objavili su iz Udruge zahvaljujući se svim podržavateljima – “pojedincima, obiteljima, organizacijama”.


“Duboko ste nas ganuli ovako brzom podrškom, cijeli tim udruge Dugine obitelji od srca vam se zahvaljuje! No, to nije sve – s obzirom da je pred nama još 20 dana kampanje pozivamo vas da nas podržite u novom cilju i nastavku kampanje te podijelite vijest o našem zajedničkom uspjehu putem vaših društvenih mreža!




Već smo premašili dva zadana cilja! Brzina kojom napreduje ova kampanja potvrđuje nam da u viziji društva koje poštuje i slavi sve obitelji nismo sami – na tome vam ne možemo dovoljno zahvaliti.


Do sada smo prikupili dovoljno sredstava za čak 1000 novih slikovnica te prvih 1000 primjeraka bojanke “Moja dugina obitelj”. Sve primjerke planiramo besplatno podijeliti svima predbilježenima (uključujući dosadašnje i buduće predbilježbe).


Kako bismo osigurali dovoljan broj primjeraka za baš sve one koji žele slikovnicu i bojanku, pozivamo vas da nas podržite i u dolasku do sljedećeg cilja – $10,000 za 1000 dodatnih primjeraka slikovnice i 1000 dodatnih primjeraka bojanke “Moja dugina obitelj”.


Užitak nam je napredovati prema novim ciljevima s vama.


Interes građana za besplatnu slikovnicu o duginim obiteljima nadmašio je sva naša očekivanja”.


Kampanju “za društvo u kojem ima mjesta za sve obitelji” do sada su podržale 249 osobe.



Djelo autora/ice Ive Šegote i Maje Škvorc te ilustratora Borne Nikole Žeželja „Moja dugina obitelj” prva je slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima u Hrvatskoj i regiji. Prvu nakladu tiskali su uz financijsku potporu Francuskog veleposlanstva u Zagrebu i članova udruge i podijelili je besplatno zainteresiranim građanima i organizacijama.