Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Poslovi se odvijaju usporeno

Sustav proradio: Otvoreni granični prijelazi, stvorene velike gužve

Foto Screenshot HAK
Foto Screenshot HAK
Autor:
Objavljeno: 22. veljača 2019. u 16:03 2019-02-22T16:03:00+01:00

Najveći zastoji su na graničnim prijelazima prema Bosni i Hercegovini gdje se prema izvješću HAK-a čeka na GP Stara Gradiška i Jasenovac za prijelaz osobnih vozila, oko dva sata  te na GP Slavonski Brod i  Maljevac  oko sat i trideset minuta. Na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa nema većih gužvi

RIJEKA Oko 17 sati na svim je graničnim prijelazima između Hrvatske i susjednih zemalja ponovo omogućen promet i vozila, nakon što je satima sav promet bio blokiran uslijed pada sustava graničnih provjera MUP-a.

Granica je bila zatvorena skoro pet sati pa su se na graničnim prijelazima stvarale gužve, a posebno teška situacija po tom pitanju je na graničnim prijelazima prema BiH. Otvoreni su granični prijelazi na granicama sa Slovenijom, BiH, Mađarskom, Srbijom i Crnom Gorom.

Tijekom današnjeg dana došlo je do prekida rada jednog dijela informatičkog sustava MUP-a zbog čega se određeni poslovi odvijaju sporijim tijekom od uobičajenog, priopćili su ranije iz Ministarstva unutarnjih poslova RH. 

Stručne službe Ministarstva užurbano rade na vraćanju sustava u stopostotnu funkciju te mole građane, koji su se zatekli na graničnim prijelazima i u šalter salama upravnih poslova, za razumijevanje i strpljenje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija