Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
28. siječnja 2020.
Video

video Snimljen u vožnjim lijevim trakom tunela Učka. Vozač nije u prekršaju, a evo i zašto

Foto Screenshot
Foto Screenshot
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2019. u 18:33 2019-12-05T18:33:30+01:00

Facebook stranica Policijska patrola - Istra objavila je video na kojem se vidi kako jedan automobil vozi dobrim dijelom tunela Učka pogrešnom, lijevom trakom.

Snimku je napravio vozač automobila koji je vozio 50-ak metara iza. Na videu je vidljivo kako iz suprotnog smjera nije naišlo niti jedno vozilo.

Za 24 sata su iz Bina-Istre, tvrtke koja upravlja Istarskim ipsilonom i tunelom Učka, rekli da je u to vrijeme promet bio zatvoren u jednom smjeru zbog kvara jednog kamiona, pa nije ni bilo moguće da se dogodi sudar.

Iz policije su rekli da nisu zaprimili dojavu o navedenom događaju, ali će provjeriti sve informacije i poduzeti mjere iz svoje nadležnosti.

"Snimka je napravljena danas oko 11:30. Mi smo kontaktirali BINA Istru, koncesionara Tunela Učka kako bismo provjerili sve činjenice. Utvrđeno je da je u to vrijeme zbog kvara kamiona promet bio obustavljen u tom smjeru i u tunelu se odvijao samo jednom prometnom trakom.

Policija nije evidentirala prekršaj jer nije riječ o vožnji u suprotnom smjeru, s obzirom na to da se promet i odvijao samo u jednom smjeru. Snimka je napravljena za vrijeme privremene regulacije", poručila je za Index glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze