Sud časti HDZ-a

Povratak otpisanih: Kujundžić i Prgomet se vraćaju u HDZ, Jadranka Kosor i dalje “na čekanju”

P. N.

Foto N. Reberšak

Foto N. Reberšak

Današnja preporuka Visokog suda časti HDZ-a objavljena je brzo nakon što je novi šef stranke Andrej Plenković dao izjavu da su vrata otvorena bivšim članovima. No zasad nema informacija hoće li povratak biti omogućen i bivšoj premijerki Jadranki Kosor



Šef HRID-i Drago Prgomet i čelnik Hrvatske zore Milan Kujundžić vraćaju se u HDZ. Odluku o povratku dvojice bivših članova koji su stranku napustili u vrijeme Tomislava Karamarka, donio je danas Visoki sud časti HDZ-a.


Jutarnji javlja kako su Prgomet i Kujundžić već podnijeli zahtjeve za povratkom u matičnu stranku, a prenosi i Kujundžićevu izjavu da se o svemu vrlo brzo dogovorio s Plenkovićem i Stierom.


Današnja preporuka Visokog suda časti HDZ-a objavljena je brzo nakon što je novi šef stranke Andrej Plenković dao izjavu da su vrata otvorena bivšim članovima.


No zasad nema informacija hoće li povratak biti omogućen i bivšoj premijerki Jadranki Kosor. Ona je prošli tjedan izjavila kako je nitko iz HDZ-a nije pozvao da se vrati.




»Za razliku od gospodina Prgometa i Kujundžića, sa mnom nitko iz HDZ-a nije razgovarao o mom povratku u tu stranku«, rekla je Kosor Hini, dodajući kako nema daljnjih komentara.