Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Aktualno prijepodne

Plenković ismijao Bernardića: 'Gledam iza vas ne bih li vidio neki krupni kapital, ali vidim samo sitni SDP'

Foto Davor Kovačević
Foto Davor Kovačević
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2018. u 11:26 2018-09-19T11:26:27+02:00

Njegov odgovor bio je ironičan, s jasnom aluzijom na Bernardićevu izjavu nakon nedavne sjednice Predsjedništva SDP-a u kojoj je kazao da su pokušaji njegovoga rušenja organizirani pothvat interesnih lobija i krupnog kapitala koji štite svoje interese

Današnje aktualno prijepodne u Saboru donijelo je okršaj premijera Andreja Plenkovića i šefa SDP-a Davora Bernardića.

- Pala je industrijska proizvodnja, bilježimo slabiju turističku sezonu, Petrokemija je u problemima, žmirite pred rastućim fašizmom, a ono što me posebno brine je stanje u zdravstvu. Štitite ministra Kujundžića jer se bojite gubitka ruke u Saboru. Jeste li išta napravili u dvije godine svojeg mandata? Jeste li išta napravili za građane, za umirovljenike osim što ste štitili grupu Borg? Očekuje li nas sljedeće godine zbog vašeg nerada raspad mirovinskog i zdravstvenog sustava, prenosi N1 Bernardićeva pitanja premijeru.

Njegov odgovor bio je ironičan, s jasnom aluzijom na Bernardićevu izjavu nakon nedavne sjednice Predsjedništva SDP-a u kojoj je kazao da su pokušaji njegovoga rušenja organizirani pothvat interesnih lobija i krupnog kapitala koji štite svoje interese.

- Gledam iza vas ne bih li vidio neki krupni kapital, ali vidim samo sitni SDP i grintave SDP-ovce. Ali dobro, sklopili ste tih par rečenica koje predstavljaju vašu viziju, odvratio mu je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze