Pljuštile optužbe

Pernar: Hanžeković je mason 33. stupnja, prodao je dušu vragu

P. N.

Ivan Pernar / Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Ivan Pernar / Snimio Davor KOVAČEVIĆ

"Hanžeković putem svoje odvratne žute štampe napada i vrijeđa sve one koji se suprotstave sustavu ovrha", rekao je Pernar, nakon čega ga je Brkić i treći put pozvao na red



Zastupnik Ivan Pernar danas je u Saboru ponovno podigao dosta prašine izravno imenujući i optužujući različite osobe za kriminal, javlja Index. Od Ive Sanadera, preko Tomislava Karamarka, do Marijana Hanžekovića, nije štedio nikoga, prenosi Index.


Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić ukorio je Pernara nakon što je direktno optužio bivše šefove HDZ-a i SDP-a za vođenje sluganske politike koja je upropastila Hrvatsku, no Pernar je nastavio s optužbama te je zbog ovršnog biznisa napao i Marijana Hanžekovića.


“Hanžeković je mason 33. stupnja, prodao je dušu vragu, putem svoje odvratne žute štampe napada i vrijeđa sve one koji se suprotstave sustavu ovrha”, rekao je Pernar, nakon čega ga je Brkić i treći put pozvao na red, prenosi Index.




“Kolega Pernar, neću Vas ukoriti, ali nadam se da će vikend djelovati blagotvorno na Vas i da nećete ovako blatiti ljude ubuduće”, kazao mu je Brkić.