Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Naglo buđenje

Obersnel o 'tragikomičnom' Komadini i drugovima: 'Za ovo su prije 3 mjeseca tražili sankcije'

Foto arhiva
Foto arhiva
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2018. u 0:25 2018-12-05T00:25:00+01:00

Lokalni SDP-ovi načelnici prijete da će se kandidirati kao neovisni, ako Bernardić ostane predsjednik

RIJEKA Vojko Obersnel na Twitteru je komentirao "naglo probuđene" članove predsjedništva SDP-a, kojima su se na sjednici u ponedjeljak otvorile oči o kapacitetima Davora Bernardića za vođenje stranke. 

- Ovi naglo probuđeni članovi Predsjedništva SDPa izgledaju tragikomično. Pa samo pred 3 mjeseca su tražili sankcije za takvo mišljenje, komentirao je Obersnel.

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je na sjednici Predsjedništva večeras šefu stranke Davoru Bernardiću da bi on na njegovu mjestu zatražio da Predsjedništvo glasa o povjerenju zbog pada rejtinga i svih ostalih razloga, no Bernardić je u potpunosti izignorirao taj zahtjev. 

Bernardić je i dalje predsjednik, ali sad ga uz Komadinu, kritiziraju i Ostojić, i Jelušić. Pozivaju se na nezadovoljstvo na terenu, gdje su lokalni načelnici toliko već opterećeni negativnim pritiskom članstva i javnosti da prijete da će se ubuduće kandidirati kao nezavisni kandidati, a ne više kao kandidati s markicom SDP-a ako Bernardić ostane na čelu stranke. No, članovi predsjedništva i dalje čekaju da Bernardić sam ode.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze