Riječki SDP-ovci o pokretanju postupka

Obersnel: Sramim se; Jovanović: Ničije frustracije ne smiju biti na štetu SDP-a

Tihana Tomičić

»Odlučili smo da ni jedan interes, niti jedna frustracija, niti jedna ambicija SDP-ovca ne može biti na štetu stranke. Jedini cilj SDP-a je u narednom periodu ojačati rad stranke i osigurati osvajanje drugog mandata«, rekao je Jovanović



ZAGREB – Odlučili smo da niti jedan interes, niti jedna ambicija ili frustracija pojedinog SDP-ovaca ne može biti na štetu stranke. Jedini cilj SDP-a je poječati rad stranke i osigurati još jednu pobjedu na izborima – komentirao je Željko Jovanović nakon sjednice Predsjedništva.


On je jedini od ministara bliskih Milanoviću izašao nakon zasjedanja pred novinare.


Predsjednik Gradske organizacije Rijeka oštro je osudio odluku Predsjedništva, čime je potvrdio da vrh riječke organizacije i dalje stoji iza Slavka Linića:




– Žao mi je što je do svega ovoga došlo. No u ovom trenutku mi se čini da je Linićevo izbacivanje još jedna nepotrebna reakcija, još jedan udarac SDP-u, a ne rješenje problema. Očito nije bilo volje, a ni snage za razgovor. U konačnici, sigurno je samo da svatko snosi posljedice svojih poteza, prije ili kasnije pa i članovi Predsjednistva čije se odluke kao član SDP-a sramim. S obzirom na sve što se događa doista sam iskreno i duboko zabrinut za budućnost SDP-a.