Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Skupa pogreška

Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se'

Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se'
Nevjerojatan propust na Ininoj pumpi, u spremnicima za dizel se našao benzin. Zaposlenik: 'Događa se'
Autor:
Objavljeno: 2. travanj 2019. u 6:59 2019-04-02T06:59:05+02:00

U Ini šute o razmjerima greške, za javnost nema informacija a nema niti upozorenja vozačima koji su kupovali dizel gorivo na Smokoviku. Telefon na benzinskoj postaji uzalud zvoni, prodavači znaju o čemu se radi ali logično samo sliježu ramenima

Na Ininoj benzinskoj postaji Smokovik u Splitu, u ulici Zbora narodne garde 8 došlo je do nevjerojatnog incidenta - u spremnicima za dizel gorivo našao se, naime, benzin.

Prenosi to Slobodna Dalmacija, navodeći kako će ovaj propust donijeti ogroman problem za sve koji su u svoja vozila točili dizel gorivo.

"Događa se" - rekao je Slobodnoj jedan od zaposlenika postaje.

Skupu grešku otkrio je jedan od oštećenih kupaca koji se nakon točenja goriva uputio na nešto dužu vožnju i brzo shvatio što je razlog kvaru na motoru. U servisu su mu potvrdili da se radi o pogrešnom gorivu i popravak kvara naplatili - 22 tisuće kuna. 

U Ini šute o razmjerima greške, za javnost nema informacija a nema niti upozorenja vozačima koji su kupovali dizel gorivo na Smokoviku. Telefon na benzinskoj postaji uzalud zvoni, prodavači znaju o čemu se radi ali logično samo sliježu ramenima. 

Neslužbeno, piše Slobodna Dalmacija, 'promašena' je cijela cisterna goriva. A to je 18.000 litara ili 36.000 litara ako je tu bila i prikolica. Koliko je od toga završilo u spremnicima vozila može se samo nagađati jer nitko ne želi reći koliko brzo je greška otkrivena, odnosno koliko vozila je dobilo pogrešno gorivo. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
I u Rijeci se bira novi Pan – jeste li i vi na glasanju u petak?