Neobičan susret

NOVI BERNARDIĆEV GAF Zbog Bandića im prijeti ovrha, a šef SDP-a na večeri s – Bandićem

Tihana Tomičić

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Fotografija na kojoj se druže zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik SDP-a Davor Bernardić snimljena je  istu večer kad je Predsjedništvo SDP-a saznalo za ovrhu



Davor Bernardić, predsjednik SDP-a kojem zbog troškova kampanje Milana Bandića prijeti ovrha, snimljen je na večeri s – Milanom Bandićem.


Fotografija na kojoj se druže zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik SDP-a Davor Bernardić snimljena je u utorak navečer istu večer kad je Predsjedništvo SDP-a saznalo da do kraja tjedna presuda Visokog trgovačkog suda po kojoj SDP mora platiti 9,5 milijuna kuna za troškove Bandićeve kampanje iz 2009. postaje ovršna.


Fotografiju je objavio Prigorski.hr uz informaciju da su pored Bandića i Bernardića na njoj još načelnik Kalnika Mladen Kešer i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.




Susreli su se, piše Prigorski.hr, u utorak na večeri povodom 40. rođendana zajedničkog im prijatelja Dalibora Bastalca, predsjednika zelinskog ogranka Stranke rada i solidarnosti, koji je ujedno i vijećnik u zagrebačkoj Županijskoj skupštini.


Nije trebalo dugo čekati na reakciju: 


Mihael Zmajlović komentirao je taj susret.


‘Da bi reč rekel…Predsjednik SDP ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna.’