Prosvjed u Zagrebu

Mladež HDZ-a pred Banskim dvorima zatražila ostavku Milanovića

Hina

Foto D. Kovačević

Foto D. Kovačević

Predstavnici Mladeži HDZ-a u četvrtak su ispred Banskih dvora zatražili ostavku premijera Zorana Milanovića, noseći transparent "Koliko mladih mora napustiti Hrvatsku da biste vi napustili Hrvatsku" i putnu torbu za Milanovića



ZAGREB Predstavnici Mladeži HDZ-a u četvrtak su ispred Banskih dvora zatražili ostavku premijera Zorana Milanovića, noseći transparent “Koliko mladih mora napustiti Hrvatsku da biste vi napustili Hrvatsku” i putnu torbu za Milanovića.


“Egzodus mladih Hrvatica i Hrvata je svakodnevna pojava i mi se pitamo koliko mladih još treba napustiti Hrvatsku prije nego što ova nesposobna Vlada trajno napusti Banske dvore”, rekao je Josip Bašić iz Mladeži HDZ-a. Zbog toga su donijeli putnu torbu i od Milanovića zatražili da “spakira svoje stvari i napusti Banske dvore”.


Također su kritizirali ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišu Hajdaša Dončića zbog “propalog projekta” monetizacije auto cesta, tvrdeći da se taj novac mogao iskoristiti za stimuliranje zapošljavanja mladih i njihov ostanak u Hrvatskoj.




Zatražili su od Hajdaša Dončića da izvijesti javnost o točnom iznosu proračunskog novca koji je upotrijebljen za taj projekt.