Pohvalila se na društvenoj mreži

Ministre Bauk! Predsjednica lijepi pločice, lovi ribu, vozi kombajn, a sama je oličila i stan!

Portal Novilist.hr

Status koji je objavljen danas na stranici Kolinde Grabar-Kitarović u sat vremena dobio je više od 12 tisuća lajkova i podosta komentara



Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, “zasukati rukave” i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome…, status je koji je objavljen danas na stranici Kolinde Grabar-Kitarović, a koji je u sat vremena dobio više od 12 tisuća lajkova i podosta komentara kao što “najbolja i najljepša predsjednica”, “ženo, svakim danom si mi sve draža”, “političari bi se trebali ugledati na Vas”, “najpametnija, najvrijednija, najhrabrija, najpoštenija, najljepša i još tisuću puta naj. Naša ruža i naša kraljica. Neka nam je dragi Bog čuva”,  “tko ovako voli svoj dom, mora da voli i svoju državu. Smo ponosni vas imati. 60 godina van Hrvatske, ali ne da se hvalim… Hrvatska mi je u srcu”, “Svaka čast, vidio sam svašta, ali ovo što radi predsjednica… Ona i Papa, to su mi najdraže osobe od svih javnih osoba, sve pohvale. Živi primjer kako se može sve kad je čovjek radišan”.


Podsjetimo, ministar uprave Arsen Bauk danas je napomenuo kako o datumu izbora odlučuje gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn, a očito i sama liči svoj stan.