Unutarstranački rat

Milanović kaže da su Komadinine izjave od istine daleke ‘kao Alfa Kentauri od zemlje’

Dražen Ciglenečki

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Ostavka je napisana i potpisana i gospodin Komadina je bio za dva mjeseca na konvenciji kao da mu se nije ništa dogodilo. A zašto je otišao iz Vlade, ja mislim da je to svima jasno, izjavio je Milanović



Predsjednik SDP-a Zoran Milanović negirao je danas da je opstruirao Zlatka Komadinu u vrijeme dok je on bio ministar, što je njegov protukandidat u unutastranačkim izborima naveo kao razloga odlaska iz bivše Vlade već na samom početku mandata.


– Rekao da neću komentirati takve stvari, ali sada moram reći da je ovo daleko od istine kao Alfa Kentauri od zemaljske kugle. To zaista nije istina, to je bilo prije samo 4 godine i svatko to može jasno provjeriti. Na kraju, ta ostavka je napisana i potpisana i gospodin Komadina je bio za dva mjeseca na konvenciji kao da mu se nije ništa dogodilo. A zašto je otišao iz Vlade, ja mislim da je to svima jasno, izjavio je Milanović, koji je došao u Sabor prvi put nakon što je aktivirao zastupnički mandat.


Alfa Kentauri je zvijezda koja je, doduše, najbliža Zemlji, ali je od naše planete svejedno udaljena 4,3 svjetlosne godine.


Komadina je gostujući u utorak navečer na Jabuka Tv tvrdio da se povukao iz Milanovićeve vlade jer njegov “želudac i karakter nisu mogli provariti dobar dio opstrukcija koje su mi se događale”.




– Od toga da je smijenjen moj suradnik Ferdelji bez mog znanja, do toga da je stopiran projekt od strane premijera dan nakon što sam ga najavio. Uime toga imao sam problema sa zdravljem, narušilo mi se. Šutio sam i otišao u interesu stranke. Nisam se mogao boriti, nisam mogao ništa, kada premijer to ne odobri. Odstupio sam, nisam htio smetati Vladi, izjavio je Komadina.